fbpx

 

Over ons

Kom meer te weten over Burggraaf Rijopleidingen

Ervaring

Wij geven al een aantal jaren autorijlessen. We zijn natuurlijk nooit te oud om te leren en dus leren ook wij elke dag. Mede door de verschillende type kandidaten die wij in de auto hebben gehad, kunnen we elke kandidaat veilig de weg op sturen. Ons motto: voor iedereen is er een weg naar het rijbewijs.

Eigen rijstijl

Elke kandidaat is anders en heeft zo zijn/haar eigen kenmerken. Zo vindt iedereen het prettig om op een andere manier te rijden. Er is geen 'ideale' rijstijl, de één vindt dit en de ander vindt dat. Daarom vinden wij het belangrijk om deze eigen rijstijl te behouden!

Auto rijden is leuk

Is een auto alleen een vervoersmiddel of is het ook leuk om te rijden?Kandidaten vinden het toch altijd een beetje spannend en vinden het daarom vaak ook niet leuk. Wij helpen alle kandidaten graag om plezier te krijgen in het auto rijden. Als de spanning eenmaal weg is dan is auto rijden een plezier voor iedereen.

Geduldig

Door de jaren heen hebben wij een engelen geduld gekregen. Maakt een kandidaat een foutje en moeten wij het nog een keer uitleggen? Geen probleem, samen gaan we er nog een keer voor zitten.

Geen tijd verspilling

Koffie drinken we thuis of in een tussen uurtje. Er is tijdens de les geen tijd om een kop koffie te halen. Er is voor de les betaald dus elke minuut van je rijles zit jij op de weg!

Een goede administratie

Wij houden een goede en juiste administratie bij. Er wordt geregistreerd hoe veel lessen een kandidaat heeft gehad en wat de vorderingen zijn. Bij elke betaling ontvang je uiteraard ook netjes een factuur.

Volg ons nu ook op social media

De snelste weg

Wij staan voor de kandidaat en de snelste weg naar het rijbewijs.

Agenda

Elke kandidaat kan minimaal 1 keer per week een blokuur lessen.

Facturen

Wij sturen je altijd netjes, na iedere betaling, een factuur.