fbpx

 

Les gebied en examen locaties

Wil je weten in welke examen locaties u examen kan doen en waar wij allemaal rijden?

Waar geven wij les en waar doen wij examen

Benieuwd waar wij allemaal les geven en de examens plaats vinden?

Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen om hun rijbewijs te behalen. Door middel van onze unieke manier van lesgeven, samen duidelijke doelen te stellen en gerichte lessen samen te stellen, hebben wij al veel mensen mogen helpen bij het halen van het rijbewijs. Wil jij nu ook graag je rijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool bij jouw in de buurt? Hieronder vind je een overzicht van de gebieden waar wij actief lesgeven.

Het kan zijn dat een dorp of wijk er meerdere keren tussen staat. Dit is omdat er vanuit die locatie gekozen kan worden naar welk CBR er wordt gereden.

Nieuwe CBR locatie

Er is een nieuwe CBR locatie geopend aan de Zilverstraat 40 te Zoetermeer. Dit houdt in dat voor een hoop examenkandidaten er een kortere aanrijdtijd ontstaat, voordat je daadwerkelijk in het examengebied bent. 

Rijles in Zoetermeer

In Zoetermeer geven wij ook rijles en daarnaast is het mogelijk om rijlessen te volgen wanneer je woonachtig bent in één van de onderstaande dorpen/steden!

*Voorbeeld: Bleiswijk ligt tussen Rotterdam en Zoetermeer in. De kandidaten kunnen in overleg met de instructeur kiezen op welke locatie er gereden zal worden. Elk gebied heeft zijn eigen kenmerken. Zo heeft Zoetermeer veel baanwisselingen en heeft Rotterdam complexere kruispunten.

Boek nu je eerste les in Zoetermeer en omgeving!

 

CBR locatie Rotterdam Noord

Op de Noorderbocht 25 te Rotterdam zit al sinds jaar en dag een CBR locatie. Hier kan op dit moment enkel het praktijk examen worden afgenomen. Op deze locatie zit tevens ook de medische afdeling waar de medische rijtesten worden afgenomen.

Rijles in Rotterdam

Ook in Rotterdam Noord en de aangrenzende dorpen/steden geven wij rijlessen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen. 

Boek nu je eerste les in Rotterdam