fbpx

 

Volg nu rijles op maat in bij rijschool Berkel en Rodenrijs

Waarom wachten als je nu kan starten?

Het is zover: eindelijk mag jij rijlessen volgen! Dit is het begin naar de vrijheid van een eigen auto kunnen rijden. Je kunt alvast gaan nadenken over waar je naar toe gaat op vakantie. Maar deze keer niet met het vliegtuig of achterin de auto van je ouders. Nee je kunt nu zelf de bestemming uitkiezen en een roadtrip met je vrienden/vriendinnen plannen. Of wat dacht je van een avondje uit? Zodra jij dit roze pasje in je broekzak hebt, kun jij gelijk je vriendengroep melden dat jij de volgende keer de BOB bent! Want zo snel kan het gaan hé. En wij helpen jou daar graag bij! Of je nu een snelle leerling bent of juist een beetje onzeker, bij ons maakt dit alles niet uit. Wij bieden jou namelijk rijlessen op maat. Niemand is hetzelfde dus waarom zou iedereen dan wel dezelfde rijles moeten volgen?

Wie is rijschool Berkel en Rodenrijs?

Omdat wij van mening zijn dat niemand hetzelfde is geloven wij ook rijlessen op maat. Natuurlijk moet iedereen aan bepaalde, wettelijk vereisten, eisen voldoen. Maar hoe jij aan die eisen voldoet en op welke manier jij leert aan die eisen te voldoen is aan jou. De één leert graag alles door elkaar, terwijl de ander meer baat heeft bij gestructureerd stap voor stap. Zo heeft ieder ook zijn sterke en minder sterke kanten. Aan ons de taak om ieder apart uit te laten blinken in waar je goed in bent en samen te werken aan de verbeterpunten. Daarom aan jou de vraag: ben je op zoek naar een rijschool Berkel en Rodenrijs of rondom de omgeving van Berkel en Rodenrijs? Dan ben je bij Burggraaf Rijopleidingen aan het juiste adres. Wij gaan jou de aandacht geven die bij je past. Burggraaf Rijopleidingen biedt jou een betrouwbare opleiding waarbij we kijken naar wat je nodig hebt. Geen standaard pakketten maar kleine pakketten zodat je nooit betaald voor lessen die je niet nodig hebt. Zo zorgen wij ervoor dat je rijles krijgt op een manier die bij je past! En wanneer jij dan eindelijk mag afrijden en je rijbewijs gaat ophalen, dan weet je zeker dat je goed voorbereid de weg op gaat!

Waarom Burggraaf Rijopleidingen rijschool Berkel en Rodenrijs

  • Gezellige en vooral goede voorbereiding van lessen;
  • Je rijdt enkel het aantal lessen dat je nodig hebt;
  • Lessen doe jij in een nieuwe auto;
  • Niet gelijk het hele bedrag op je rekening? Gespreid betalen is mogelijk.

Meer weten?

Wil jij na het lezen van bovenstaande informatie meer weten over onze lesmethode? Lees dan snel alle in's en outs over onze manier van werken en rijles geven! Ben je nieuwsgierig geworden en zijn nog niet al je vragen beantwoordt? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Plan NU jouw eerste rijles in!

Kun je gewoon niet wachten en wil je nu starten met je rijlessen bij rijschool Berkel en Rodenrijs? Dan ben je bij ons van harte welkom. Plan onderstaand je eerste rijles in en dan zien wij jou snel!

Powered by BreezingForms