fbpx

 

Zoek niet verder naar een rijschool!

Op zoek naar rijschool Bleiswijk?

Ben je eindelijk 16.5 en wil je heel graag je rijbewijs halen? Dat begrijpen wij als geen ander! Niets is zo fijn dan zelf gaan en staan waar je wilt en totale vrijheid te ervaren. Niet meer in de kou op je fiets, nooit meer in de stromende regen naar de bushalte toe rennen of wachten op iemand die je ergens heen kan brengen. Nee jij kiest voor zelfstandigheid en neemt het heft in eigen handen. Jij wilt zo snel mogelijk je rijbewijs halen maar je vindt het ook belangrijk om alles te leren volgens de laatste regels. Je wilt niet alleen vliegensvlug de weg op, je wilt dit ook veilig doen met de juiste kennis en zelfvertrouwen!

Zelfverzekerd de weg op!

Is jouw reactie op alle bovenstaande vragen duidelijk JA? Dan ben je bij rijschool Bleiswijk op het juiste adres! Wij zijn een betrouwbare rijschool en geven ook nog eens rijlessen in Bleiswijk. Woon je net ernaast? Niet getreurd! Want ook daar komen we.

Wat mag je van rijschool Bleiswijk verwachten?

Wij geven je de aandacht die bij jou past. Daarnaast bieden we je een betrouwbare rijopleiding waar we kijken naar jou als persoon. We kijken wat je nodig hebt, wat je sterke punten zijn en waar er nog verbeterpunten zijn. Onze manier van rijlessen geven zorgt ervoor dat jij rijles krijgt die echt bij jou past. Dus wanneer jij je rijbewijs hebt gehaald, een klein feestje hebt gevierd en eindelijk dat mooie roze pasje mag ophalen bij de gemeente, ben jij klaar om zelfverzekerd de weg op te gaan!

Waarom rijles volgen bij Burggraaf Rijopleidingen?

   • Gezellige maar vooral ook een goede voorbereiding van jouw rijlessen;
   • Rijden om het rijden? Dat kennen wij niet! Je rijdt enkel het aantal lessen dat je nodig hebt;
   • Veilig rijden en zelfverzekerd zijn word je onder andere door te lessen in een nieuwe auto;
   • Wij begrijpen dat je misschien niet gelijk het hele bedrag op je rekening hebt, daarom is gespreid betalen bij ons een mogelijkheid (vraag naar de voorwaarden).

Ben je nieuwsgierig geworden?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Wil je zaken even dubbel checken of heb je behoefte aan eerst even telefonisch contact? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al je vragen zodat je een goede keuze kan maken! Ben je na het lezen van alles nu geïnteresseerd in de manier waarop wij jou gaan helpen je rijbewijs te halen? Lees dan snel alle in's en outs over onze manier van werken en rijles geven!

Plan je eerste rijles in!

We kunnen ons ook voorstellen dat je niet kan wachten en je gewoon je eerste rijles bij rijschool Bleiswijk wil inplannen! Dat kan uiteraard ook. Laat snel je gegevens achter via onderstaand formulier. Zodra wij deze ontvangen nemen wij contact met je op om je eerste rijles in te plannen. Tot snel!!

Powered by BreezingForms