fbpx

 

Rijschool Capelle aan den IJssel?

Rijschool Capelle aan den IJssel

Je rijbewijs halen, dat doe je bij de rijschool Capelle aan den IJssel. Of je nou al lang geleden 16.5 bent geworden maar het nog niet aandurft of juist volgende week 17.5 wordt: bij Burggraaf Rijopleidingen ben je aan het juiste adres. Niet doelloos rondrijden en uren vullen, maar gerichte autorijlessen zodat je klaargestoomd wordt voor het rijexamen. Waarop je gewoon gaat knallen natuurlijk, want dankzij Rijschool Capelle aan den IJssel weet je precies wat je kunt verwachten.

Rijschool Capelle aan den IJssel heeft alles wat je nodig hebt om te slagen

Slagen voor je rijexamen, dat doe je met de juiste basis. Kennis over de auto, de handelingen die je verricht in het verkeer en uiteraard de theorie. Om dit zo effectief mogelijk te realiseren, hebben we een eigen lesmethode ontwikkeld en hebben we pakketten opgesteld die je gewoon aan kunt passen met uitbreidingen. Zoals een praktijkexamen bij het CBR, maar ook tussentijdse toetsen en losse lesuren wanneer je nét even iets meer hulp nodig hebt bij de rijschool Capelle aan den IJssel.

Waarom kies jij voor Burggraaf Rijopleidingen?

·         Lessen in de nieuwste autos

·         Ervaren instructeurs die de volledige aandacht voor je hebben

·         Gespreid betalen? Geen enkel probleem!

·         Goede voorbereiding op je examen met hoge kans op slagen

We rijden samen naar je rijbewijs toe

Bij Burggraaf Rijopleidingen rijden we samen naar je rijbewijs toe. Jij zit achter het stuur, wij kijken waar aanpassingen nodig zijn zodat je nog beter voorbereid bent op je examen. Uiteindelijk is het niet alleen de bedoeling dat jij je rijbewijs haalt. Bij de rijschool in de buurt van Capelle aan den IJssel ligt de nadruk op het ontwikkelen van een zelfverzekerde automobilist(e). Ook wanneer je eenmaal je rijbewijs binnen hebt.

Vandaag de eerste les inboeken!

Wil je geen stappen maar sprongen maken op weg naar je rijbewijs? Kunnen lessen in je eigen tempo, met ervaren mensen die met je mee willen denken? Dan ben je van harte welkom bij  rijschool Capelle aan den IJssel en omstreken. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier of bel ons gewoon direct op 06 14 35 48 74. Dan zetten wij de auto vast voor je klaar!